The Ochelli EffectJudyth Vary Baker


På lördag, den 25:e april, kommer jag att delta hos "Den blinde JFK-researchern", Chuck Ochelli. Tillsammans med Carmine Savastano, Trish Fleming och Zachary D. Jendro är ämnet för dagen inget annat än Judyth Vary Baker.

Dessa researchers har, precis som jag, gjort en hel del research kring Bakers påståenden och det är knappast några smickrande omdömen någon av oss har att rapportera, gissar jag. För egen del blir det första gången hennes asyl-debacle i Sverige berättas direkt på engelska. Så jag ska försöka skärpa till engelskan ordentligt så det blir begripligt.. :-)

Sänds direkt som podcast, via länken ucy.tv/toe. Egentligen är det dock den 26:e det handlar om, svensk tid börjar detta 02.00 och pågår i två timmar. Men den som är intresserad av detta kommer att hitta avsnittet också via länk redan dagen därpå.

Kommentarer är förstås välkomna här för den som har synpunkter på vad som avhandlats.

PS. Kanske den här youtube-länken är enklare att välja i efterhand:

https://www.youtube.com/watch?v=VONjwupDsY8


Addendum, 2016-05-25:

Chuck Ochelli har ägnat flera av sina podcasts åt att gå igenom och avfärda några av de mest envisa myterna kring mordet på President Kennedy. Ochelli, som i grunden är en konspirationsanhängare, samtalar med flera olika researchers från såväl CT som LN lägren. Notera att man faktiskt är helt överrens i de här showerna om vad som är myter och kan avfärdas som sådana.

Det finns anledning att tro att det blir många avsnitt ytterligare i den här serien, nya myter uppstår dessvärre i samma takt som äldre kan avskrivas. På den här sidan har Chuck samlat de hittillsvarande åtta avsnitten:

http://ochelli.com/down-loadable-content/x-jfk-myths/
Kommentarer

Populära inlägg